Με φρέσκα θαλασσινά, οστρακοειδή, λευκά κρέατα, άσπρες σάλτσες, πλούσιες αρωματικές σαλάτες, λευκά και μαλακά κίτρινα τυριά.

Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-12°C.

Απολαύστε το...

Ένα κομψό πάντρεμα 2 αμιγώς ελληνικών ποικιλιών, του Μοσχοφίλερου και του Ροδίτη, δίνει ένα από τα πιο ντελικάτα κρασιά του Πελοποννησιακού αμπελώνα.

Φρέσκα ανοιξιάτικα άνθη, αγγίγματα γιασεμιού, λουλουδάτες πινελιές και νότες εσπεριδοειδών συνθέτουν την αρωματική παλέτα του. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό, έχοντας δροσερή γεύση, τραγανή οξύτητα, αρμονικά δομημένο σώμα αλλά και φινέτσα που σε καλεί να την εξερευνήσεις.

Σας συστήνουμε ένα κρασί με έντονη προσωπικότητα.

Λευκός Ξηρός Οίνος

ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ & ΡΟΔΙΤΗΣ