
Με ψητά ζουμερά κρέατα ή σχάρας, μαγειρευτά, ποικιλία αλλαντικών και τυριών.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16 °C
Απολαύστε το...
Η μακροβιότερη ελληνική ποικιλία και η ναυαρχίδα του ελληνικού αμπελώνα. Είναι μητέρα όλων καθώς από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, αποτελεί τη σημαντικότερη ελληνική ποικιλία.
Έντονο πορφυρό χρώμα με ιώδεις αποχρώσεις. Στη μύτη αναδύονται έντονα τα αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων όπως φραγκοστάφυλο, κεράσι & βύσσινο. Με καλή παρουσία τανινών, ισορροπημένη οξύτητα και πληθωρική μεστή γεύση.
Ερυθρός Ξηρός Οίνος
ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ




